Ga naar de inhoud

Verantwoord spelen

 

Spelen is verondersteld leuk en ontspannend te zijn, wij zouden dan ook graag hebben dat dit tijdens uw bezoek aan onze website ook zo blijft.

Er zijn echter mensen die het gokken niet kunnen bedwingen. Zo een gokverslaving heeft niet enkel een nefaste invloed op het leven van de gokker, maar het kan eveneens invloed hebben op dat van zijn/haar familie, vrienden en collega’s. Indien u de indruk heeft met een gokprobleem te maken te hebben, kan u beroep doen op hulp van derden. Wij zijn de eersten om u daarin te helpen.

Wij bieden de mogelijkheid om u de toegang tot het spelen te blokkeren. U kan dit doen door het document voor vrijwillige uitsluiting in te vullen en te bezorgen aan de kansspelcommissie. De toegang zal u ontzegd worden tot zowel de online als de offline kansspelinrichtingen klasse A, A+, B, B+ en F+ voor een periode van minimaal 3 maand.

Er bestaan tal van organisaties die mensen met een gokprobleem kunnen helpen, waaronder www.gokkliniek.be.

Telefonisch kan u eveneens worden geholpen via het gratis nummer SOS SPELEN : 0800/35 777.

De site van de kansspelcommissie www.gamingcommission.be heeft een link 'bescherming van de speler' die beslist het bezoeken waard is.

Onderaan deze pagina staat de folder ter bescherming van de speler, uitgegeven door de kansspelcommissie, tot uw beschikking. Wij raden u aan deze aandachtig te lezen, het bevat tal van nuttige informatie.

 

De speler die informatie wenst te verkrijgen of een klacht wenst neer te leggen die verband houdt met een kansspelwebsite kan zich richten tot de kansspelcommissie, met vermelding van minimaal zijn naam, voornaam en geboortedatum op de 2 volgende manieren:

Per mail aan: info@gamingcommission.be

Per brief aan: Kansspelcommissie, Informatiedienst, Kantersteen 47, 1000 Brussel

palladiumgames.be kan u eveneens helpen uw speelgedrag onder controle te houden.

Op eenvoudig verzoek kunnen wij limieten instellen op uw stortingen en een rustperiode activeren, maar u kan dit eveneens zelf instellen in uw spelersprofiel. Neem gerust contact op met onze klantendienst per email (support@palladiumgames.be) indien u meer informatie wenst hieromtrent.

 

Leeftijd en wettelijke deelname

 

De toegang tot onze spelen zal geweigerd worden aan iedereen die de leeftijd van 21 jaar nog niet heeft bereikt. Gelieve eveneens, vooraleer u in te loggen, te willen nagaan of de wetgeving in uw land (of gebied) u toelaat om online te gokken, meer bepaald gokken op online casino spelen.

PDF logo