Ga naar de inhoud

Info: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wil je de spelletjes op je tablet of smartphone spelen? Klik hier!

Hoe werkt het spel?

  1. Kies de inzet waarvoor je wenst te spelen door bij "stake" op +/- te klikken. Je kan ook op  "min bet" (0.25) of "max bet" (5.00) klikken.
  2. Klik op  "deal" om je hand van 5 kaarten te ontvangen. Dit is een spel Drawpoker, dus je hebt nog één mogelijkheid om nieuwe kaarten te krijgen. Je mag tot 5 nieuwe kaarten nemen, maar je hoeft er geen te nemen. Enkel die handen die op de uitbetaaltabel worden getoond, zullen de overeenstemmende prijzen winnen.
  3. Selecteer de kaarten die je wenst te behouden door ze aan te klikken. Wanneer je je alsnog bedenkt over de kaarten die je wenst te behouden, klik je gewoon nog een keer om de selectie ongedaan te maken. Klik daarna op "draw" om je nieuwe kaarten te krijgen. Als je een winnende hand krijgt gedeeld, word je uitbetaald volgens de waarde ervan.
  4. Om een nieuw spel te starten, klik op "delen", of klik op "min bet" of "max bet" en vervolgens op "delen".

Jokers

Als je een joker gedeeld krijgt, zal deze kaart automatisch de waarde aannemen die de best mogelijke hand vormt met de overige kaarten. Kan je geen punten scoren in een hand waar je een joker kreeg, dan wordt er een kaart toegevoegd bij Joker Party (links bovenaan). Wanneer de hele cirkel gevuld is met kaarten, heb je recht op een bonusspel.

Bonusspel

In het bonusspel verzamel je 4 azen van dezelfde kleur, waarna je punten kan verzamelen in de Colosseum-ronde. Met de daar verzamelde punten beland je in een Mystery Game. De uitbetalingen van dat "Mystery Game" zullen zichtbaar zijn op het scherm.

Photo of customer service}

Klantendienst

Onze klantendienst staat steeds klaar om je te helpen. Als we je met iets kunnen helpen, laat het dan gerust weten.

Hulp nodig?

 

Photo of gambling halls

Speelzalen

Wil je Palladiumgames ook eens in het echt ontdekken? Dat kan! Bezoek een van onze speelzalen.

Overzicht