Ga naar de inhoud

Info: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wil je de spelletjes op je tablet of smartphone spelen? Klik hier!

Hoe werkt het spel?

  1. Klik op de "inzet 1"-knop om één enkele inzet te doen; je verhoogt de waarde met elke muisklik. Je kunt tot 5 keer de muntwaarde inzetten. Je mag ook op de "zet max in"-knop drukken om automatisch 5 munten in te zetten.
  2. Klik op "delen" om je hand van 5 kaarten te ontvangen. Dit is een spel Drawpoker, dus je hebt nog één mogelijkheid om nieuwe kaarten te krijgen. Je mag tot 5 nieuwe kaarten nemen, maar je hoeft er geen te nemen. Enkel die handen die op de uitbetaaltabel worden getoond, zullen de overeenstemmende prijzen winnen.
  3. Selecteer de kaarten die je wenst te behouden door ze aan te klikken. Wanneer je je alsnog bedenkt over de kaarten die je wenst te behouden, klik je gewoon nog een keer om de selectie ongedaan te maken. Klik daarna op "draw" om je nieuwe kaarten te krijgen. Als je een winnende hand krijgt toebedeeld, word je uitbetaald volgens de waarde ervan.
  4. Om een nieuw spel te starten, klik op "delen" of klik op "inzet 1" 1 of "zet max in" om een nieuwe inzet te plaatsen, en klik op "delen" om een nieuwe hand te ontvangen.
Photo of customer service}

Klantendienst

Onze klantendienst staat steeds klaar om je te helpen. Als we je met iets kunnen helpen, laat het dan gerust weten.

Hulp nodig?

 

Photo of gambling halls

Speelzalen

Wil je Palladiumgames ook eens in het echt ontdekken? Dat kan! Bezoek een van onze speelzalen.

Overzicht