Ga naar de inhoud

Info: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wil je de spelletjes op je tablet of smartphone spelen? Klik hier!

 

Hoe werkt Super Jackpot?

Bovenstaande dice games worden mét Jackpot gespeeld. Kiest u voor een dice game mét Jackpot, verschijnt de Jackpot teller bovenaan uw scherm. Hierin is de huidige Jackpotwaarde samen met het level waarin u actief bent te zien. Wanneer de Jackpot gewonnen wordt, is niet gekend, dat maakt het net zo spannend. De Jackpot biedt u een bijkomende winstkans zonder er iets voor te hoeven doen.

jackpot levels

De gekleurde goudstaaf aan de linker zijde van het extra veld geeft aan in op welk Jackpot-level u actief bent.

jackpot counter

U kan binnen de mogelijkheden van het gekozen spel van level veranderen door de inzet per spel aan te passen. Er zijn een beperkt aantal levels verbonden aan elk spel.

jackpot level tray

Queen of Dice kan gespeeld worden voor de Jackpot met level 1 tot en met level 4. Wonderland, Pixie Dice, Detective Dice , Samurai Madness, Diamond Jungle, Hong Kong Dice en Spinning Cube 1 en 2 speelt u van level 1 tot en met level 5.

 

Benieuwd naar de Jackpotwaarde?

Ga na welke waarde de Jackpot heeft in ieder level door het Jackpot venster aan te duiden. Hierbij schuift een venster naar beneden waarin alle levels met daaraan verbonden Jackpot staan afgebeeld. Zo kiest u aan welke inzet, met daaraan verbonden Jackpot, u uw spel het liefst speelt.

 

Wie speelt mee?

De Jackpot wordt per level gespeeld. Alle actieve Jackpot spelers worden aan één Jackpot verbonden met hun level. Dit geeft een dice game een extra dimensie.

 

De winnaar

De winst van de Jackpot wordt kenbaar gemaakt door een geluid alsook door een grafische animatie van de Jackpot teller. Iedere actieve dice game speler mét Jackpot ziet wanneer en hoeveel er gewonnen wordt binnen zijn level, want de naam van de winnaar en het gewonnen bedrag worden in de Jackpot teller weergegeven.

jackpot amount

Indien u de winaar bent, wordt een extra animatie vertoond die enkel de winnaars te zien krijgen. De Jackpot waarde wordt in dit geval op het einde van het spel aan uw spelersrekening toegevoegd.

jackpot winner

Photo of customer service}

Klantendienst

Onze klantendienst staat steeds klaar om je te helpen. Als we je met iets kunnen helpen, laat het dan gerust weten.

Hulp nodig?

 

Photo of gambling halls

Speelzalen

Wil je Palladiumgames ook eens in het echt ontdekken? Dat kan! Bezoek een van onze speelzalen.

Overzicht